20 Temmuz 2013 Cumartesi

Oda sırları

Merhaba Stardoll'un güzelleri...

  Sizlere uzun zamandır oda yapımında yardımcı olmadığım için özür dilerim.Önemli işlerim vardı.Fakat şimdi size en iyi odalara sahip olmanız için küçük tüyolar vereceğim.Ama bu tüyoların hepsini aynı anda verirsem işin süprizi kaçar :) Bu nedenle bölüm bölüm anlatıp hepinizi mükemmel odalara kavuşturacağım.

1.AŞAMA:Güzel bir oda yapmanın ilk kuralı oda dizaynın kendine ait olmasıdır.Fakat aklınıza herhangi bir fikir gelmiyorsa aşağıdaki tavsiyelerime uyun :)

-Başka kullanıcıları ziyaret ederek onların odalarına bakın.Özellikle yabancı ülkelerin kullanıcılarının odalarına bir göz atın.Bu sayede odanızla alakalı kafanızda küçük küçük fikirler oluşmaya başlar.
-Daha sonra internetten arama motoruna ''Stardoll oda örnekleri'' yazın.Bir çok oda dekoru göreceksiniz. Hepsini dikkatle inceleyin.Böylelikle oda dizaynı hakkında aklınıza fikirler gelir.
-Eğer hala bir fikir gelmediyse aklınıza öyleyse gördüğünüz tüm örnekleri bir araya toplayıp ortaya orjinal bir oda çıkarın....

ÖRNEKLER:
  Rojda32'yi bir çok kişi tanır.Kendisi oda konusunda çok yaratıcı olduğu gibi sıra dışı odalar yapmak konusunda da 1 numara :)


  Mine1994 adlı kullanıcıyı pek tanıyan yok.Fakat bu kullanıcı da bir çok odasında oldukça başarılı.


Bu örnekleri sizlere fikir versinler diye paylaştım.Umarım vereceğim tüyolar sayesinde sizde mükemmel odalara sahip olursunuz...










Hiç yorum yok :