21 Şubat 2013 Perşembe

Yazarlık Başvurusu



Arkadaşlar Yazar arıyorum.
Tecrübeli,alıntı yapmayacak biri,
Kullanıcı adınızı, gerçek adınızı,yaşınızı,
ve daha önce yazarlık yaptığınız bloglar varsa onları yazın :)
Yapmak istediğiniz Bölümü de yazmayı  unutmayın.
Şu anda kombin örnekleri ve modayı paylaşabilecek yazar arıyorum =)

15 yorum :

Sofia Stardoll dedi ki...

Merhaba! Ben moda ve kombin örneklerinde iyiyimdir, yani bence. Bu blog çok hoşuma gitti. İlk defa bir bloğa başvuru yapıyorum. İsmim İrem. 13 yaşındayım. Süperstar değilim. 20 levelim. Günde en az bir saat stardolldayım. Stardoll adım: sofia_iremmerve daha bir sürü hesabım var ama ben onu kullanıyorum. Moda sayfalarında adminlik yaptım. Ayrıca blog yazmayı çok seviyorum. kendi bloğumda var : iremstardolltime.blogspot.com Bana güvenebilirsin, güvenini boşa çıkarmam :)

Unknown dedi ki...

Ben olmak isterim 13 yaşındayım.7 ye gidiyorum bnmde bloglarım var çalıştığımm bloglarda var facebookta da admiinlik yaptım kessinlikle çalıntı yapmıyorum kendi emeğimle yaparım.54 lvlim 55 olcam ss değilim ama olacağım.Sd adım = didosummm Adminlik yaptığım siteler : 1)http://stardol-tarz.blogspot.com/ 2)http://stardolcular.blogspot.com 3)http://stardolllmelekleri.blogspot.com/

Daha birsürü var ama adlarını hatırlamıyorum moda sayfalarında da çalıştım.blog yazmayı da çok severim

beni seçer misinnnnn:) dedi ki...

ben olmak isterim bir bloğum yok kesinle alıntı yapmam süperstar değilim stardoll adım StormyTasarla gerçek adım sinem

Duygu Orhun dedi ki...

Benmde blogum var . blogumun adı stardollankara.blogspot.com/

Burada yönetici ve yazar yada sadece yazar olmak ısterım. bu kadar guzel sayfada seref duyarım. kullanıcı adım duygu.orhun1 ADIM DUYGU 16 YASINDAYIM STARDOLLDA 7/24 TAKILIYORUM:d BURADA BİR SÜRÜ SEYLER PAYLAŞIRIM IYI GUNLER

Adsız dedi ki...

Ben güzel blog yazabiliyorum ve yeteneğim biraz da olsa var.Alıntı yaptığım kaynakları da belirtirim ama genelde ben kendim yazarım.İmla kurallarına da uyarım.Ayrıca modayla ilgileniyorum ve çizimlerim var.Bu işten de biraz anlarım.

Temel bilgiler:
AD:FATMA ŞEVVAL
KULLANICI ADI:BELLA807CULLEN
YAŞ:12

Adsız dedi ki...

Ben konbin örneklerinde çok iyiyim bi kere bi sitede aynı görevi yapmıştım beni severlerdi ama o site kapandı ama sizinde isteğiniz olursa birdaha bu göreve başlamakk çokk isterim =)

Adsız dedi ki...

Adımda=Pinkgirl_00 bi girip bakabilrsiniz =))

Adsız dedi ki...

Özürdilerim taksit taksit yazıyorumda bilgilerimi yazmamısm K.ad:Pinkgirl_00 G.ad:Masal Yaş:13 daha önce dediğim gibi görev yaptığım sayfa yapandıı !!

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

malesef deneyimim yok :( asla alıntı yapmam . kulanıcı adım PurpleeNazli gerçek ismim Nazlı yaşım 12 :)dediğim gibi daha önce yazarlık yapmadım :) her türlü yazarkıl yaparım :)

Unknown dedi ki...

her türlü stardolldaki indirim ,moda ile ilgili süprizler, yarışmalar , herşeyi paylaşabilirim Şu anda kombin örnekleri ve modayı payaşabilirm :)

stardollmega dedi ki...

Merhaba,
Adım:Ezgi
Soyadım:Kemiksiz
yaş:12
Stardolldaki İsmim: melody718
blogum(bir ara kullanıyordum ama bıraktım)
bedavaları yazabilirim ve birkaç royalt arkadaşım ile röpörtaj yapmıştım onlardanda ara sıra paylaşabilitim . sonra kombinler paylasıp stardollda moda nasıl yaratılır evini nasıl güzel ve şık bir yere çevirmenin yollarını felan anlatırım .. :) Hoşçakal...

Adsız dedi ki...

ben sıla 10 yaşımdayım 35 levelim(36 geçmek üzerim.bedavalar ve kombin örnekleri hakkında şeyler yazabilirim

Adsız dedi ki...

merhaba adım azra yaş 12